Group Fitness

Group Fitness Timetable

  • Tuesday
    19 Nov
    Time Class Duration Instructor
    06:15 am H.I.I.T 45 Tom
    09:30 am Core & Strength 60 Lisa
    11:00 am Recharge Circuit 60 Donna
    12:15 pm Aqua Zumba 45 Zumba Team
    12:30 pm Functional Fury 45 Lisa
    16:00 pm KidsFit 45 --
    17:15 pm Spin Mix 45 Lisa
    18:00 pm F.T.A 45 Lisa
    18:00 pm Zumba 60 Zumba Team
    19:00 pm Yoga 60 Maree
  • Wednesday
    20 Nov
    Time Class Duration Instructor
    06:15 am Cardio Boxing 45 Donna
    09:30 am Power 60 Donna
    10:30 am Pilates 60 Donna
    12:15 pm Aqua 45 Lisa
    12:30 pm Cardio Boxing 45 Tom
    16:30 pm Cardio Boxing 38 Donna
    17:15 pm Power 45 Donna
    18:00 pm Core & Strength 60 Lisa
  • Thursday
    21 Nov
    Time Class Duration Instructor
    06:00 am Power 60 Anne
    09:30 am Zumba 60 Zumba Team
    11:00 am Recharge Aerobics 60 Donna
    12:30 pm F.T.A 45 Lisa
    17:15 pm H.I.I.T 45 Tom
    18:00 pm Posture Perfect 60 Clint
    18:15 pm Aqua Zumba 45 Zumba Team
    19:00 pm Yoga 60 Sue
  • Friday
    22 Nov
    Time Class Duration Instructor
    06:00 am Spin Mix 60 Donna
    07:00 am Pilates 45 Donna
    09:30 am Cross Training 60 Donna
    11:30 am Healthy Hearts/Recharge 45 Lisa
    12:30 pm Aqua Zumba 45 Zumba Team
    12:30 pm Core & Strength 45 Lisa
    16:30 pm F.T.A 45 Tom
    17:15 pm Zen Meditation 30 Sue
  • Saturday
    23 Nov
    Time Class Duration Instructor
    07:15 am F.T.A 45 Ji
    09:00 am Yoga 60 Sue
    11:00 am Power 60 Anne
  • Sunday
    24 Nov
    Time Class Duration Instructor
    09:00 am RAW 45 Mark
    11:00 am Yogalates 60 Sue
  • Monday
    25 Nov
    Time Class Duration Instructor
    06:15 am Bootcamp 45 Carmen
    09:30 am Cross Training 60 Tom
    10:30 am Zumba Gold 45 Zumba Team
    11:30 am Healthy Hearts/Recharge 45 Mark
    12:30 pm Cardio Boxing 45 Donna
    16:30 pm F.T.A 45 Ji
    17:15 pm R.I.P.P.E.D 45 Lisa
    18:00 pm Posture Power 60 Clint
    18:15 pm Aqua 45 Lisa

Class times are subject to change.

Time Class Duration Instructor
06:15 am H.I.I.T 45 minutes Tom
09:30 am Core & Strength 60 minutes Lisa
11:00 am Recharge Circuit 60 minutes Donna
12:15 pm Aqua Zumba 45 minutes Zumba Team
12:30 pm Functional Fury 45 minutes Lisa
16:00 pm KidsFit 45 minutes --
17:15 pm Spin Mix 45 minutes Lisa
18:00 pm F.T.A 45 minutes Lisa
18:00 pm Zumba 60 minutes Zumba Team
19:00 pm Yoga 60 minutes Maree
Time Class Duration Instructor
06:15 am Cardio Boxing 45 minutes Donna
09:30 am Power 60 minutes Donna
10:30 am Pilates 60 minutes Donna
12:15 pm Aqua 45 minutes Lisa
12:30 pm Cardio Boxing 45 minutes Tom
16:30 pm Cardio Boxing 38 minutes Donna
17:15 pm Power 45 minutes Donna
18:00 pm Core & Strength 60 minutes Lisa
Time Class Duration Instructor
06:00 am Power 60 minutes Anne
09:30 am Zumba 60 minutes Zumba Team
11:00 am Recharge Aerobics 60 minutes Donna
12:30 pm F.T.A 45 minutes Lisa
17:15 pm H.I.I.T 45 minutes Tom
18:00 pm Posture Perfect 60 minutes Clint
18:15 pm Aqua Zumba 45 minutes Zumba Team
19:00 pm Yoga 60 minutes Sue
Time Class Duration Instructor
06:00 am Spin Mix 60 minutes Donna
07:00 am Pilates 45 minutes Donna
09:30 am Cross Training 60 minutes Donna
11:30 am Healthy Hearts/Recharge 45 minutes Lisa
12:30 pm Aqua Zumba 45 minutes Zumba Team
12:30 pm Core & Strength 45 minutes Lisa
16:30 pm F.T.A 45 minutes Tom
17:15 pm Zen Meditation 30 minutes Sue
Time Class Duration Instructor
07:15 am F.T.A 45 minutes Ji
09:00 am Yoga 60 minutes Sue
11:00 am Power 60 minutes Anne
Time Class Duration Instructor
09:00 am RAW 45 minutes Mark
11:00 am Yogalates 60 minutes Sue
Time Class Duration Instructor
06:15 am Bootcamp 45 minutes Carmen
09:30 am Cross Training 60 minutes Tom
10:30 am Zumba Gold 45 minutes Zumba Team
11:30 am Healthy Hearts/Recharge 45 minutes Mark
12:30 pm Cardio Boxing 45 minutes Donna
16:30 pm F.T.A 45 minutes Ji
17:15 pm R.I.P.P.E.D 45 minutes Lisa
18:00 pm Posture Power 60 minutes Clint
18:15 pm Aqua 45 minutes Lisa

Class times are subject to change.

Please bring a towel & water bottle to all classes and workouts.

For your safety & to reduce the risk of injury, there will be STRICTLY NO ADMITTANCE to class after commencement.

*Supervised Juniors Room FREE to Members – Casual Visitors $4.00 per child

"Instructors put excellent classes together and motivate you" - Robyn

Long Weekend Trading Hours

Saturday, 8 June 2019 7am to 5pm
Sunday, 9 June 2019 8.30am to 3pm
Monday, 10 June 2019 7am to 1pm

“No Group Fitness Classes over the long weekend”

Sunday Funday

Sunday, 16th June 2018